Post by nighblacacidam on Feb 12, 2022 10:30:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ drahokamy generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
Candy Makeup Beauty Game Gündəlik bxif
Super!
mdod
To je velmi špatná hra Nelíbí se mi tato hra tato hra má mnoho reklam
Skvělá hra na hraní a velmi dobrá, když hrajete na desce
není to nejlepší hra a nejhorší 2 díly nejsou tam žádné úrovně a výzvy, že to, co dělá hru špatnou a nudnou, a nejlepší na tom je make-up, je preety
Tato hra je zábavná a můžete kreslit oční linky ne jako jiná hra, vyberete si oční linky a oční stíny, ale tvářenka je celá tmavá, ale je to v pořádku, protože ve tvářence je možnost cukroví a nejsou tam žádné reklamy, hodnotím ji 5
Tato hra není tak dobrá nebo ne tak špatná, špatná věc byla, že tato hra je, že když jdeme do vlasů, nebylo nic, jen cop 😵
Nejlepší..!!!!
Nuda 😑 a tohle je dobrá hra, ale je to prostě gelechi a divné
Je to veliká blbost
Dobry ale ten ksiht😂😂😂
Pro malé holčičky výborné
Skvělé Miluji tuto aplikaci
Tato hra je sexistická a staví ženy a dívky do jedné specifické formy. Př. Na začátku, když hru otevřete, je napsáno „makupová hra pro dívky“. Také to nutí oholit si vousy a podle mého názoru je to prostě sexistické, jako proč ženy nemohou mít vousy hmmm? A všechny postavy jsou hubené jako kolejnice, jako proč nemohou existovat nějaké plusové modelky, a jako nadměrně velké ženě mám ze sebe špatný pocit. Také grafika je prostě příšerná.
Velmi dobrá hra pro děti, kterou moje dcera bavila a jeho kamarádi viděli a také tuto hru stáhli ... 😍😍
Je to velmi špatné, omlouvám se, že tvář ruměnec nebyla pěkná, pokud zkusíte dát jakoukoli barvu, nezobrazí se pouze černá, takže to není cool, takže se mi tato hra nelíbí, je na hovno
Hra Gouges všechno je krásné 😄😄 během uzamčení mě tato hra baví stáhněte si tuto hru hned 👍👍👍💖
Je to zábavná hra, ale má pár nedostatků
Snake Arena Veiksmas dhya
Candy Makeup je dobrá hra, která zahání nudu. Líbí se mi, jak je to celé založeno na sladkostech a veškerá grafika je jasná. Existuje tolik různých nástrojů, které můžete na své zákazníky použít. Začíná to být otravné, protože kdykoli chcete mít spoustu nástrojů, musíte sledovat reklamy. Reklamy je však mnohem méně než před aktualizací. Jediný můj problém je tvářenka, jsem velmi zklamaná z toho, jak vypadá, vypadá černá i když použijete světlé barvy jako broskvová. Prosím opravte to. Dávám této aplikaci 4 hvězdičky 🌟📱
Tato hra není tak špatná, ale má reklamy a při hraní nechci žádné rušení, takže bych chtěl dát pouze jednu hvězdu
Stahování trvá dlouho
Někdy je to nudné a zajímavé 💕 D
Ze zacatku super ale potom kdyz to hrajete po2 opakujese liceni a obleceni ktere uz jste navrhli 👎👎👎👎
Myslím, že hra je dobrá, ale všechny věci jsou zamčené
Velmi pěkná hra. Vlastně jsem si myslel, že to bude hloupá hra. Když jsem to hrál, naučil jsem se, jak se líčit. Díky moc za tuhle skvělou hru
Tuto hru nedoporučuji, protože je tam zamčeno mnoho dobrých věcí a není zde mnoho možností pro oblečení. Ale je to roztomilé a barevné, takže této aplikaci dávám 2 hvězdičky.
Tato hra mě naplňuje, jako bych nebyl sám, miluji ji zkuste to, uvidíte
Nejhorší nestahovat Jsou tam reklamy každých 30 sekund a skoro každá reklama je tam hry možná je to dobré jako pro tříleté děti, ale jinak ne, protože je mi 12, ale kdybych to mohl ohodnotit 0 hvězdičkami, udělal bych to a musíte se dívat reklama na dokončení vašeho klienta a kromě toho je to v pořádku, myslím, že když vytvořili nějaké další hry, které jsou v pořádku, tak ahoj👉👈
Tato hra se mi moc líbí, je v ní spousta úžasných nástrojů na líčení sladkostí😀😀
Hra byla sama o sobě dobrá, ale tvářenka vypadala. Černá nebo šedá pro každou barvu s výjimkou zelené a modré
Velmi špatná hra Omlouvám se, že to říkám, ale pokud si chceme něco koupit, přijde reklama, mám z těchto reklam dost 😂
Skupinová stránka na Facebooku s obrázkem mapy google, na kterém pracujete se svými přáteli, máte práci pracovat na zpoždění, ale práce pracovat na zpoždění, ale práce pracovat na zpoždění, ale práce pracovat na zpoždění, ale práce pracovat na zpoždění, ale práce pracovat na zpoždění, ale work work for of oughta můžete ji získat na pár dní děláte si dobře v angličtině, ale zbytek je jediný způsob, jak spolu pracujeme v pátek, takže kdybychom měli jen dvě práce, děláte dobře v anglické literatuře na oi em all happy se svou rodinou veselé
Seka se to je to všechno zamčené
Je to opravdu skvělá hra a pro mě je to perfektní hra, protože mám rád design a nové styly
Dejte příkaz, jak hrát😒prosím, nalaďte
Je tolik reklam, že už to nevydržím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tato hra je úžasná pro mě, ale ne pro ostatní, ale miluji ji
Takže hra nefungovala moc dobře, ale bylo to v pořádku, možná to byl můj telefon, ale nefungovala moc dobře.
To je tak poutavé a zábavné pro děti i dospělé. Tak pokračuj taky sportuju.
NEJZAJÍMAVĚJŠÍ HRA JE CANDY MAKEUP HRA. JENOM ŽE JE JEN JEDINÝ PROBLÉM, ŽE TA HRA MĚLA MÍT OBLEČENÍ A NEMUSÍTE SI NAVRHOVAT VLASTNÍ TORY ANI DÁVAT VÍCE MOŽNOSTÍ TOHO, NEŽ ŽE JE HRA PERFEKTNÍ 👌
Myslím, že tato hra je opravdu nudná
vše je zamčeno, otevřete to prosím bez problémů
Je to skvělá hra, ale nemá rád účes a tolik reklam, ale není to desková, je to super hra. Dávám pouze 5 hvězdiček
Myslím, že je to velmi užitečná aplikace pro soutěž v líčení