Post by nighblacacidam on Feb 12, 2022 10:27:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz panel administracyjny ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Ludzie jak się tworzą😡
dodajcie język polski do gry
Podoba mi się, ale szybko się rozładowuje. Zabrakło mi 100 pesos, w które nie mogłem zagrać w ciągu dnia.
Eventide 3: Legacy of Legends Avanture xje
Gra może być fajna, ale czasami nudna, ale nie do czego służy ta recenzja. Zwykle gram na swoim komputerze, ale obecnie nie mam Wi-Fi, więc używam danych z mojego telefonu, aby położyć się na moim telefonie. Nie wiem, czy jest to problem z moim urządzeniem lub usługami Roblox, ale nie mogę zalogować się na moje konto lub utworzyć nowego, po prostu wyświetla się błąd „Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie później.”, To jest moje drugie pobieranie aplikacja, po raz pierwszy kilka miesięcy temu była bezproblemowa, ale teraz mam problemy.
Niestety muszę odinstalować. Nie mogę dołączyć do żadnej gry bez natychmiastowego rozłączenia. Robi to w każdej grze, w którą próbuję grać. Nie wiem dlaczego. Grałem na różnych urządzeniach i uzyskałem te same wyniki. Po odinstalowaniu założyłem nawet inne konto i uzyskałem te same wyniki. Grałem na danych mobilnych i innym Wi-Fi i uzyskałem te same wyniki.
Niezła gra, ale proszę naprawić usterkę Mam tę usterkę w 2020 r mój internet jest w porządku, wracam do roblox, ale to nie działało szukam w google, jak to naprawić, ale powiedział: usuń aplikację roblox, naprawdę nienawidzę tej usterki ogólnie, to dobra gra, proszę to naprawić, a także proszę naprawić grafikę
Gra jest najlepiej ale jak chce się robuxów, aby trzeba było kupić i szkoda
Od czasu aktualizacji 25/10, którą zainstalowałem dzisiaj na 2 różnych urządzeniach i kontach, otrzymuję błąd połączenia, mimo że jestem prawidłowo w Internecie. Zanim uruchomiłem aktualizację, otrzymywałem błąd logowania. Proszę to naprawić.
Poza ciągłymi aktualizacjami naprawdę kocham tę grę. Poprawiłeś ostatnie błędy, dzięki czemu gra jest lepsza. Gram od jakiegoś czasu (około 5 lat) i myślę, że to jest świetne. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy polować na jajka!
Roblox சாகசம் qot
Ładowanie trwa wiecznie, cały czas pozostaje w tyle, oddala się od awatara i kręci się w kółko bez powodu.
Roblox – edukacyjna gra internetowa (określana też jako prosta platforma do tworzenia gier) wydana w 2006 roku przez amerykańskie studio Roblox Corporation.
Ten dosent pozwala mojemu przyjacielowi kupić robuxa, a moi przyjaciele mogą w niego grać tylko przez ograniczony czas! A za każdym razem, gdy wylogowuję się z któregokolwiek z moich kont, próbuję zalogować się na inne i okazuje się, że próbuję zalogować się na którekolwiek z nich nawet mnie nie wpuszczają, a próbowałem zresetować hasło, ale nadal nie działa, proszę to naprawić!
Gra fajna ale po jakimś czasie się znudzi
Uwielbiałem tę grę, kiedy zacząłem grać ponownie od 2 dni temu. Mój ekran gry jest rozmazany i rozmyty tak samo w grach, do których dołączam, zaczyna się pojawiać błąd. I nie wiem co robić, po prostu muszę powiedzieć, że grałem non stop. Nie wiem czy będę jeszcze grał. Może poproszę o nową aktualizację tej gry.
Bardzo lubię tę grę, ostatnio miałem problemy. Kiedy dołączam do niektórych gier, mój strój awatara jest rozmyty. Innym razem czat dużo się opóźnia
DAŁBYM 5 gwiazdek, ale na całym świecie jest usterka, która ma wpływ na graczy mobilnych i wszystko jest niskiej jakości, a jeśli masz słowa na koszulce, nie jest to jasne, więc naprawdę chcę to naprawić w następnej aktualizacji
Przez ostatnią aktualizacje mój brat utracił konto z robux zrobił normalnie aktualizacje i chciał w roblox aktualizacje, że wogule tej gry ma na swoim koncie. Nie wiem jak to się stało. Proszę o nową odpowiedź
Szczerze mówiąc, uważam, że gra byłaby lepszym doświadczeniem, gdybyśmy nie musieli po prostu kupować Robuxa, ale zamiast tego robić dla niego ankiety. Ludzie nadal płaciliby za robuxy, ale to niesprawiedliwe, ponieważ gdyby były noobami, były tylko noobami. nie możemy grać w żadną z zabawnych gier, takich jak bloxburg, w żadne inne gry. Przeczytaj to lub nie, ale to tylko sugestia.
Nie najlepsza gra. Cóż, nie ma żadnych reklam i można zobaczyć ppl, ale co z oszustami lub bully's LUB GLICHING, wszystkie te rzeczy mi się przydarzyły i od tego czasu były bardzo gliching. To dobra gra, ale napraw to pls
Po prostu fajna gra dla tego że 100mln
to takie złe, czy możesz naprawić WSZYSTKIE błędy i zatrzymać blokowanie się ekranu / usterkę na telefonie komórkowym / iPadzie i nie mogę się zalogować, gdy dosłownie mam dobre WiFi, oceniam to 0 gwiazdek, ładuje się tak wolno, mimo że mam już dobre Wi-Fi.
Cała gra będzie naprawdę opóźniona, do tego stopnia, że nie będziesz w stanie nawet płynnie przewijać punktu pov w trzeciej osobie, co jest denerwujące
Ta gra jest dziwna ciągle tylko wywala i laguje ja już mama na telefony z przeprowadzki wywal a na kompy nie naprawcie do zainstaluje ją .
Nie dA SIę Dć JeDneGo RObuX😤😤😤😤😡🤬🤬🤬😡 #schabowy
Roblox to niesamowita gra, ale jest problem. Za każdym razem, gdy patrzę na ekran główny, przyciski są rozmazane. Avatar też jest rozmazany. Nie wspominając, że udar GUI jest uszkodzony.
Zgadzam się z innym użytkownikiem, Roblox ma problem z wyrzuceniem Cię z gry bez żadnego powodu, a to kończy się koniecznością ponownego uruchomienia naszych urządzeń i to nie sieci Wi-Fi to problem, ale sama aplikacja, współpraca Roblox musi przyjrzyj się temu ponad 10 000 osób zgłosiło to
Nie ma nwm taka średnia ta gra bo robuxy trzeba za pieniądze a nie np. 10000 tys. na początek
Nie mogę wloncyc roblox
Książka [Zestaw] Roblox Najlepsze gry przygodowe + Roblox Rocznik 2019 Błyskawiczna
Gra jest spoko ale...... Ktoś może powiedzieć -To czemu 3gwiazdki?! A otóż dlatego, że są hakerzy którzy psują tą gra np. Zabierające robuxy, hackowanie konta itp. Same gry są spoko ale tylko kilka gier jest takich, reszta nudna..... /Gra jest fajna, ale ...... Ktoś powie - To dlatego 3 gwiazdki?! Ano dlatego, że są hakerzy, którzy psują tę grę, m.in. Branie robuxów, hakowanie kont itp. Same gry są fajne, ale tylko kilka gier jest takich, reszta jest nudna.....
Ogólnie rzecz biorąc, świetna gra, wydaje się cenzurować słowa, których nie trzeba cenzurować. Tak jak rozumiem, że słowa „ssij” i „zamknij” są cenzurowane ze względu na to, że dzieciaki w grze lubią wszczynać bójki i umawiać się na randki online z Bóg wie z kim. Ale nie rozumiem słów takich jak „ty” lub liczby. W pewnym sensie rozumiem liczby, ale lubię to nie ma pełnego sensu.
Gaming - niskie ceny i setki opinii w Media Expert
Straciłem konto na kturym na mojej wiadomości p późniejce w topce byłem juz w roblox mi pokazuje komunikat, że kontaminqoooooo a ja nie zrobiłeś nick:niesa konta na pujde do pujde do sondu że mi zabraliśće
Roblox রোমাঞ্চকর fgqz
Głośna gra! Najlepiej!:-) :-)
proszę naprawić błąd, który wyrzucił mnie z gier, gdy jestem w tyle Ciągle zgłaszałem w grach, że jestem w tyle Odłączam się, gdy mam włączone Wi-Fi i denerwuję się twoją grą, robi się nudno, a ja ciągle szaleję, gdy moja mama jest wściekła u mnie twoja gra jest teraz najgorsza i nie najlepsza Roblox. Jesteś najgorszą osobą, jaką kiedykolwiek widziałem
mój dźwięk Roblox przestał działać. jest dosłownie wyciszony. mój telefon ma maksymalną głośność, podobnie jak Roblox, ale nadal nie ma dźwięku. nie ma nawet znaczenia, czy mam włączone słuchawki, czy nie, ponieważ dźwięk nadal nie działa. JESTEM TAKI ZIRYTOWANY
Poprawiłam swoją ocenę bo mam już konto tylko minus że teraz gra dużo hakerów no i co i się boję grac
Debilstwo pet symulator x oszukało mnie! Wziełam dwa jajka te najdroższe z iventu zimowego i nic nie ma rzadnych petuw 3* roblox napraw do i dostaniesz 5*.😡😡😡😡
Roblox to dobra gra, która może tworzyć własne gry lub dołączać do innych z przyjaciółmi, co jest naprawdę zabawne, ale dla mnie chodzi o to, że próbowałem dostać się do Robloxa, aby zagrać, a pierwszą rzeczą, którą widzę, jest główny ekran rejestracji, który próbuję zaloguj się i musiałem to zweryfikować, więc robię, ale kiedy jestem na ostatnim, ciągle mówi, że użyję innego konta, jest mi bardzo przykro, że nie pozwoliłby mi na to, że zdarzyło mi się to dwa razy teraz nie jestem do końca pewien, czy to problem, czy nie, ale chcę, aby test weryfikacyjny rzeczywiście działał na ostatnim.
gra w miarę spoko ale w niektóre tryby nie mg gra
Wyrzuca mnie z każdego serwera bo jest nieprzekroczona ilość graczy