Post by nighblacacidam on Feb 12, 2022 10:18:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas padidinti aukso ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
Ačiū už atnaujinimą sybo. Jūsų žaidimas paima tortą. Jo neišmontavau dešimt mėnesių. Įeidami į portalus pabandykite pridėti daugiau matmenų. Taip pat mėgaukitės „Subway Surf“.
Man labai patinka šis žaidimas. Bus puiku, jei jis taps internetiniu kelių žaidėjų žaidimu, tai bus tiesiog puiku, platformingo žaidimo temoje beveik nėra žaidimų, skirtų keliems žaidėjams. Be to, būtų labai puiku, jei būtų įtraukta ir daugiau veikėjų 😀 Visus nusipirkau ir dabar darosi šiek tiek nuobodu. Ar koks naujas lygis, ar daiktai būtų labai dėkingi
šį žaidimą smagu žaisti. Priežastis, kodėl įvertinau viena žvaigždute, nes prieš tai žaidžiau šį žaidimą ir su facebook, ir su google play žaidimais, bet kai kurį laiką išinstaliavau žaidimą ir po kurio laiko vėl įdiegiau nei facebook, nei play games duomenys nebuvo gauti.. ir aš nežaisiu nuo nulio, gaila palikti šį žaidimą
Puiku, apskritai. Tačiau gali kilti klaida, nes kai žaidimas baigiasi, jis tampa tik juodas. Man reikės kiekvieną kartą iš naujo paleisti žaidimą, kad atimčiau savo krūtinę. Tikimės, kad tai bus ištaisyta.
Per mažiau nei tris dienas šie žaidimai mano pažangą ištrynė keturis kartus. Paskutinį kartą tai nutiko, kai buvau peržengęs 20 lygį, įsigijau keturis personažus, turėjau tris augintinius, o vienas iš jų buvo legendinis, kurį įsigijau už tikrus pinigus. praradau viską ir prisijungęs grįžau į 4 lygį. Net nešvaistau laiko su kūrėjais. Pašalinkite, ir aš rekomenduoju niekam negaišti laiko tokiam sugedusiam žaidimui, nes tai visiškai neapsimoka.
Nepavyksta prisijungti prie Facebook!! turėtų įdiegti debesies išsaugojimą naudojant „Google“ paskyrą. metro banglentininkas tai turi, nėra jokios priežasties jo neįtraukti į šį žaidimą! Nėra jokio būdo išsaugoti mano pažangą, nes „Facebook“ neveiks
Tikrai puikus žaidimas ir labai gražiai išvystytas žaidimas, tačiau BRIM 4žvaigždučių skyriau todėl, kad pasiekę 30 lygį nebeturite nieko bendra su žaidimu, pavyzdžiui, neturite naujų veikėjų, ginklų, šarvų, naminių gyvūnėlių ir portalų.
Radau problemą, kai neprisijungus žaidimas tampa klaidingas, nurodykite klaidas, pvz., negaliu atidaryti krūtinės, pavyzdžiui, ji tikrai neatsidarys, todėl įstrigote prie tos animacijos ar žaidimo scenos, priverčiančios mane priverstinai išeiti iš žaidimo. . Kai prisijungiate, viskas vyksta gerai, tai yra šio žaidimo problema. Taigi ištaisykite šią klaidą, kad aš ir kiti žaidėjai, kurie žais neprisijungę, vis tiek gautume prizus ir toliau linksmintume neprisijungę prie interneto.
Tai puikus žaidimas ir sukeliantis priklausomybę, o vienintelė mano problema yra ta, kad jame nėra pakankamai turinio. Paskutinis jo atnaujinimas buvo prieš kelis mėnesius; Tikiuosi pamatyti jį atnaujintą.
Tai geriausias žaidimas, kurį aš kada nors turėjau. Esu labai dėkingas, kad turiu šią programą, nes ji niekada nesensta. Šis žaidimas skiriasi nuo kitų, nes jis skirtas ne tik bėgimui, jis turi savo užduočių, skirtingų užduočių, o jūs galite kovoti su tais priešais, kad nedorybės būtų ištremtos. Jame taip pat yra augintinių, o man labiausiai patinka tai, kad jame yra GINKLAI ir GINKLAI! Šis žaidimas manęs niekada nepradžiugino. Ačiū už šį žaidimą, SYBO. ❤
Geriausias laiko leidimui
labai geras žaidimas, tai tik bėgikas, bet ne toks paprastas! man patiko grafika ir unikalios charakteristikos. Tik keletas idėjų, kaip patobulinti, bet viskas kartu yra gerai.
Padarykite, kad būtų paprasta gauti apet drakoną
Skiriu jam 4, nes gyvenime nieko nėra tobulo (bet mano širdyje yra 5) Tiesiog padedu kūrėjams greitai išeiti:* Klausimas Tikrai, jei esu vidurinėje juostoje ir ką tik atmušiau šarvuotą vienetą, sukeldamas 2 monstrus. stovėti vienas šalia kito (1 vidurinė ir viena dešinėje) juostoje.. Jei aš riedu žemyn, tai turėtų užmušti vidurinę ir taip pat šoninį monstrą, puolantį vidurinę juostą? O gal mechanikas / idėja turėtų būti tokia, kad aš išsisuku į kairę, kad neleistų jiems abiejų pulti?
Blades of Brim Акционе jip
IŠDIEGLIU ŠĮ ŽAIDIMĄ! AŠ PIRKAU 6 PERSONAUS IR TURIU TIEK DAUG GINKLŲ, BET MANO PASKYRA NESTAIGAI PRARADO!! Iš naujo įdiegiau žaidimą, nes buvo klaida, dėl kurios nematau visko, išskyrus veikiantį savo veikėją (Isaacą), net misijos skydelio – nematau. Kai prisijungiau, vėl sujungiau savo „Facebook“ ir „Google“ paskyrą, bet MANO PASKYRA NIEKUR NEBUVO RASTI! AŠ TAIP SUSIŠĖLIU, NES DARBAU TĄ SĄSKAITĄ 3 MĖNESIUS, BET JOS NEGYBĖ!!! Tikimės, kad atsakysite dėl pataisymo T__T
Žodžiu, jis turi problemų su garsu. Mano žemesnės klasės telefonai neturi problemų su garsu, bet kai gavau naują telefoną, garsas yra kaip kažkas sustiprintas žemaisiais dažniais, o kai išbandžiau jį yt, jis veikia gerai. Pataisykite garsą
Man patinka žaidimas, bet prašome išleisti naujo lygio atnaujinimus, o parduotuvėse geri kardai yra per brangūs, prašau juos nusipirkti šiek tiek pigiau
Žaidimas galėtų būti šiek tiek gilesnis, nes jis kartojasi ilgą laiką. Prieš atrakinant runų portalą, reikėjo rinkti runas. Milžiniškas krištolas ne visada buvo šalia ir buvo šaunūs vartai, kurie papildė sveikatą. Man patiko abi sąvokos. Skyrių sistema yra graži, ji suteikia man prie ko sugrįžti ir žaisti, kad pabaigčiau. Jaučiu, kad taškų sistema gali būti šiek tiek sugadinta, o žaidimas gali įsibėgėti per greitai. Vis dėlto tai didelė pažanga!!! 👏🏾 🙌🏾 👌🏾
Įdomus begalinis bėgikų žaidimas. Daug dalykų, kuriuos reikia surinkti / atnaujinti, kad išlaikytumėte susidomėjimą. Ne įkyriai kenčia nuo skelbimų (pvz., „Subway Surfers“). Ilgą laiką turėjau šį žaidimą senesniame įrenginyje, surinkau beveik viską b4, kurį turėjau ištrinti, kad galėčiau saugoti. Džiaugiuosi, kad dabar, kai atnaujinau, vėl jį turiu. Nors greitų judesių valdikliai yra šiek tiek nepatogūs. Mane netyčia labai išmuša iš kurso. Pvz., šokinėjimas ir braukimas kairėn ir dešinėn, kad atakuotų sklendes, ne visada registruoja abu judesius kaip braukimus.
TAI PASAULYJE PASAULYJE ŠIAUSIAUSIAS ŽAIDIMAS IM TAI 🤏 AR TAI IŠTRINTI, JIS MANES TIKRAI NEKENČIA. JEI MĖGAUJI SIŪTINIMAS, TAI REKOMENDUOJU ŠĮ ŽAIDIMĄ, JEI NE TIK TIK kankinimas
Tai nuostabi patirtis. Tačiau žaidimas kartais užstringa ir pažanga negali būti pasiekiama neprisijungus. Taigi, jei žaidžiate neprisijungę, tai tik pramoga, o ne pažanga.
Žaidimas yra sulaužytas tiek daug būdų. Po to, kai jūsų personažas pradeda bėgti greičiau. Priešai pradeda jus žudyti be jokios priežasties. Žaidimas yra labai sutrikęs
Nuostabus žaidimas vaikams. NUOSTABI 😎👍 grafika.
Puikus bėgikas su tvarkingais vaizdais ir daugybe elementų, leidžiančių konfigūruoti mūsų mėgstamiausius simbolius!
Po kelių žaidimo metų man buvo taip smagu, surinkau tiek daug augintinių ir įrangos, o dabar visi duomenys dingo? Gerai sužaistas sybo Geras žaidimas
Žaidimas buvo puikus, kai jį atsisiunčiau, kol kas jis buvo smagus, bet vienintelė problema yra braukimas, todėl kai perbraukiu, pavyzdžiui, į dešinę, jis šiek tiek atitolina, bet kol kas tai gana gerai 👍
Per daug priklausomas. Šios apžvalgos rašymas mane atitolina nuo jos. Tai smagu ir įtraukianti bėgiką.
Rašo, kad negaliu prisijungti prie interneto, bet naudoju wifi ir viskas veikia, bet dienos tikslai neveikia, sakydami „negaliu prisijungti prie interneto“, tai taip erzina, kad negaliu gauti retos dėžutės, nes taip yra.
Buvo malonu. Mušti kvailius, rinkti gyvūnus ir šarvus. Bet nuoširdžiai, jei jie neatneša atnaujinimo, šis žaidimas yra tik saugyklos vietos švaistymas, kai jį baigiate. Esu tikras, kad jie daugiausia dėmesio skiria metro banglentininkų atnaujinimams. Bet kokiu atveju, šis žaidimas yra susijęs su refleksais. Ypač atliekant portalo užduotį.
Atrodo, kad dėl atnaujinimo žaidimas vėluoja.
Šis žaidimas man pasirodė toks nuostabus, tačiau taip pat norėčiau pasakyti, kad pradėkite keletą naujų įvykių, kad žaidimo eiga būtų maloni. Kaip metro banglentininkams. Prašau!!!!!
Puikus subway surf atnaujinimas, manoma, kad grafika vis dar buvo tokia pati, kai pirmą kartą buvo išleistas subway surf, tačiau žaidimo eiga yra sudėtingesnė nei metro banglentė ir vis dar turi daug potencialo. Ir prašau pataisyti Wukong akis... Atrodo keistai
Puikus žaidimas reikalauja daugiau atnaujinimo ir herojų bei ginklų
Šį žaidimą tikrai smagu ir sudėtinga žaisti su įvairiais piktadariais ir ginklais, bet turiu problemą ta, kad augintinius sunku gauti, ypač epinių įrašų. Tai kainuoja daug, o atidarius epines skrynias negaunu naminių gyvūnų, o tik ginklus, o kartais ginklai ir šarvai kartojasi, o tai savotiškai erzina. Mano pasiūlymas yra padaryti naminių gyvūnėlių skrynią, kurioje iš jūsų kartojate, jums grąžinama už gyvūno sumokėtą orbų sumą, taigi, jei tai pakartotinai retas gyvūnas, gausite 280 orbų. Apskritai tai labai gerai.NUOSTABU
Žaidimo eiga yra tikrai nuostabi, patinka, bet yra tik viena problema, tai yra „įtrūkimas“, kuris kartais įvyksta. Išskyrus tai, tai šaunus žaidimas
Grafika ir žaidimas yra geri, bet norėdami išsaugoti pažangą, turite būti prisijungę, todėl tai nėra 100 procentų neprisijungęs žaidimas, todėl skiriu jam tris žvaigždutes. Pamečiau savo ginklus ir šarvus Andy rekordą, nes buvau neprisijungęs.
Puikus žaidimas, bet pridėkite daugiau naujų įdomių funkcijų ir pridėkite daugiau naujos vietos, kol aš bėgu
taip, aš galėčiau įvertinti šį žaidimą penkiomis žvaigždutėmis, bet problema yra tada, kai jūsų „Google Play“ prisijungia. Žaidimas vėluos ir sustabdys jo eigą, norėčiau, kad galėtumėte tai išspręsti
Blades of Brim Akcijske igre bun
Blades of Brim Aksiyon fwc
Man patinka žaidimas, kurį laiką žaidžiau jį savo „iPhone“ ir išsaugojau duomenis „Facebook“, bet dabar, kai persijungiau į „Android“, negaliu prisijungti prie „Facebook“, kokia problema?
Planuokite išleisti pinigus, kad nusipirktumėte šį žaidimą. Prireiks maždaug savaitės, kol gausite pakankamai monetų, kad nusipirktumėte epinę skrynią. Taip pat saugokitės sistemos trikdžių. Pirkti daugiau nei vieną epišką skrynią per dieną taip pat yra bloga mintis, nes žaidime dažnai kartojama paskutinė gauta prekė.
Šis žaidimas yra tikrai geras, geresnis nei metro banglentininkai, bet jei galėtumėte pridėti galimybę nusipirkti ginklų, simbolių ar gyvūnų su monetomis, šis žaidimas būtų nuostabus. daug, bet tai netiesa, jiems tiesiog neužtenka vietos arba jų įrenginys nepalaikomas, manau... Mylėk žaidimą vaikinai👍👍👍
Blades of Brim Azione nwea
Tai geras žaidimas. Tačiau garsas neveikia mano telefone „OnePlus 7T“, kuris gali sklandžiai valdyti sunkius žaidimus su sunkiais grafiniais parametrais. Garso problemos nėra mano vidutinės klasės įrenginyje, tačiau problema rodoma mano aukščiausios klasės įrenginyje. Tai reiškia, kad šis žaidimas nėra optimizuotas aukščiausios klasės įrenginiams. Be to, žaidimas turi gedimą. Kai baigiau vieną pasiekimą, surinkau 10 būtiniausių dalykų. Po to uždariau programėlę ir vėl atidariau, radau, kad laimėjimas nebuvo atidarytas ir galime vėl rinkti.
ATSIPRAŠAU. Išleidau pinigus pradiniam paketui ir nieko negavau. Jokių monetų, jokios esmės – nieko. Kas čia?? Ar tai gedimas ar klaida, ar tiesiog vagiate pinigus? Pataisykite tai.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Phiêu lưu fll
Visų pirma, koncepcija gera, puiki grafika, draugiška sultims, bet manau, kad kūrėjai yra per tingūs tobulindami šį žaidimą. 1. Ekrano santykis netinka mano ekranui, todėl kairė ir dešinė pusės yra apkarpytos. 2. Turiu daug stimulų, bet kodėl reikia pirkti esencijas, kad jas suaktyvintum?! 3. Manau, kad nėra prasmės turėti skydo ir nuodų, kai pirmiausia gauni midas! 4. Peizažas per daug perkrautas, ypač esant sunkesniems sunkumams, išgyventi beveik neįmanoma.
Nuostabi, bet tokia pati vartotojo sąsaja kaip „Game Subway Surf“.
Tai puikus žaidimas, todėl pateiksiu keletą pasiūlymų. Turėtumėte įtraukti įvykių į žaidimą, taip pat turėtumėte jį turėti, kad būtų tikimybė susidurti su mini bosais, skirtingais lygiais (pavyzdžiui, tema gali būti kaip naktis arba sninga), galbūt netgi galite turėti skirtingus skinus kiekvienam ginklui ir herojui. Šis žaidimas turi daug potencialo ir aš nekantriai laukiu atnaujinimų.
TAI NEGYVAS ŽAIDIMAS, tada mums buvo smagu, bet dabar šis žaidimas nebeatnaujinamas. problemos nesprendžiamos, nėra atsakymų, jokių įvykių, tiesiog nieko. nesivargink atsisiųsti šio žaidimo, tik laiko švaistymas.