Post by nighblacacidam on Feb 12, 2022 10:12:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључати новац ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Било је добро, спремао се да откључам оружје 81. нивоа. Одједном су сви моји пројектили нестали и ја сам на нивоу 1 и приморан сам да прихватим искачући прозор који ме приморава да видим рекламе са СВАким нивоом. Пре овога, то је била реклама на сваких неколико нивоа. Нећу више проводити време овде.
Брокен БС!! Када отворите апликацију, она има колико сте зарадили док сте ван мреже. Затим даје опцију да га удвостручите гледањем видеа. Гледате видео и он вам не даје ништа, чак ни основни износ који сте прво прикупили. То ради сваки пут. Деинсталирао сам га пре 2 године због тога, заборавио сам, поново преузео да видим да је још увек сломљено говно.
Игра је јединствена по концепту и прилично забавна, али има неке непожељне грешке које разбијају игру. На пример, један са којим сам се сусрео у више наврата је када је планета била удаљена само један погодак и сваки пројектил би промашио циљ и на крају створио ову масивну, заосталу спиралу око мале планете. Једини излаз је био хард ресетовање апликације (која је потпуно ресетовала планету) и молитва да се то више не понови. Није велика.
Веома забавно ако вам је досадно. Нисам имао додатак, али ова игра је забавна.
Игра се насумично ресетује на 2-3 утакмице раније, ресетујући сав напредак у последње 2-3 утакмице. Исправите ову грешку.
Добра игра у мировању са једноставним интерфејсом и једноставним уметничким стилом.
Točna baciti širina Hm Zenske Jakne - Bomber jakne iz H&M-a za jesen 2016 - Ženski magazin ... / Jakne in plašči za ženske. Šetati okolo Izboj, mladica I tako
Добар концепт, лоша изведба. Количина огласа није страшна, али је и даље прилично досадна. Нема звучних ефеката или музике. УИ је лош. У суштини нема правог играња. И што је најгоре, недељна претплата која кошта 8 долара. Шта добијате ако плаћате 8 долара недељно? 3 нова оружја, 10 дијаманата дневно и без реклама. То је то. Сасвим је сигурно рећи да је ово још једна граба новца коју је направио тим за крчење новца ВООДОО
Треба поправити грешке. Не прикупља зараду ван мреже. Гледам видео да се удвостручи, и даље ништа.
sitemap.xml - Infograf Goti
Игра нема смисла, а цена статуса "елита" је смешна. Брзо досадно.
2 звездице и то је великодушност. Игра има уредан концепт. Лако се игра и довољно брзо да вам не досади. То је тап-срећан / неактиван рудар игра. Нема ништа лоше у томе, али да бисте откључали пун потенцијал игре морате да платите 7,99 недељно уз плаћање идиотског износа од 129,99 да бисте добили 4 специјалне надоградње. Екстремно додати тежак, можете рећи да само желе новац. Забавно је можда неколико сати, али игра се понавља. Исти газде само "тврђе". Ова игра би могла да прође уз мало више маште и смањење трошкова.
Planet Bomber! 아케이드 fcua
превише проклетих реклама, Исусе. и бацају вам своју месечну претплату у лице пре него што можете да играте игру. него у случају да сте то пропустили, сваки пар нивоа поново вам га гура у лице. али између СВАКОГ нивоа и сваких 5 минута добијате огласе од 30 секунди. ова игра је изгледала забавно, али је само препуна толико реклама да погоршање надмашује забаву.
05 Bomber Gray Fusion 30 ml - Inkedplanet
То је добра игра иако после неког времена, тако да постаје тешко уништити и иако подигнете своју моћ Метале на ниво, то вам и даље не помаже уопште и након што дођете до 100 нивоа, тако да вас само поново покреће на први ниво
Дакле, то је леп расипник времена. Тражи новац и тражи превише. Да бисте купили све промашаје, потребно вам је око 2050 дијаманата. Највећи број дијаманата који можете купити је 625 дијаманата + 125 'бесплатних' дијаманата за 65 долара. Такође има много огласа.
Није лоша игра, али обавезни огласи након сваке планете су луди.
Ова игра је невероватна, можете надоградити ствари користећи моћи и радити разне ствари.
Block Strike アクション ogwg
Прилично брзо постаје досадно. Гађате пројектилима на ствари, испирете, понављате. Такође, ПУНО огласа. Није вредно вашег времена.
Заиста уживам у игри, али дајем једну звездицу и бришем због учесталости огласа. Након што је сваки ниво постао превише. Узима сав ужитак из тога. Разумем да су огласи неопходни, али то је заиста превише.
Бобастицна
То је невероватно!!! Иако има рекламе и чланство на почетку, и даље је добро. Озбиљно! Ова игра би требала бити врхунска игра!!
То је веома сјајна игра врло лака на првим нивоима, али када прођете кроз игру, то је веома тешко
Planet Bomber! Arked gcnh
Омг, то је тако добра игра! Веома је заразна и забавна осим реклама у реду! Молим вас да направите више оваквих игара (са мање реклама)! НАДАМ СЕ ДА ВАМ СЕ ТАКООООООООООООООООООООЛ
допало ми се!
Игра је ОК, али постаје досадна након неког времена и врло брзо ће вам испразнити батерију.
👍 Препоручујем малој деци
Гаме Планет Бомбер! ово је аркадни кликер за ваш Андроид, у којем се морате бавити прилично чудном стварима - да бомбардујете планету, али ево како,
Свиђа ми се. Једино што желим да кажем је да је превише лако од лвл 100 па надаље. Могу само да куцнем на једном месту и да се спустим до сржи за 10 -15 секунди. Девс, требало би да додате тврдоћу различитим деловима планете. Не у слојевима, већ на различитим местима. Осим тога, немам других проблема.
Фантастик
Не сметају ми рекламе, али треба да имају сврху за игру. Случајни искачући огласи уништавају игру. Превише је пристојних игара да бисмо покушали да извуку људе за новац.
Planet Bomber! Arcade non
заправо је прилично забавно, има много реклама, али већина њих су друге игре, и дозвољавају вам да играте игру мало, тако да сам управо размишљао о њима као о мини игрицама 😊